Dit superheld-liefhebbende pasgetrouwde stel slaagde erin om een ​​rustieke inrichting met groen tinten en een groot superheldengehalte te combineren voor hun fantastische grote dag. Onze functie WED2B Real Weddings onthult meer ... "Mijn man, Andrew, en ik ontmoetten elkaar voor het eerst op de middelbare school, toen we op een schoolkampeervakantie waren in Golden Cap in Dorset", zegt Jenna. 'Het is onze favoriete plek om naartoe te gaan en hij heeft daar later ook een aanzoek gedaan. Het was op de meest warme dag van dat jaar, dus ik was een heerlijke hete, bezwete puinhoop! "

Spontane kleding shoppen

Jenna kocht oorspronkelijk ergens anders een effen jurk, maar was er niet blij of comfortabel in. "Toen ik met mijn moeder in Bristol was en de andere jurk terugstuurde, stelde ze voor om eens bij WED2B te kijken", zegt ze. "Ik was er niet zeker van, want ik draag geen jurken en ik ben er niet zo dol op. Ik liep naar binnen en de manager vroeg waar ik naar op zoek was. Het enige wat ik kon zeggen was een trouwjurk, want ik had echt geen idee! Dus hebben we met de hulp van mijn moeder vier willekeurige jurken uitgekozen. "

Op zoek naar The One ...

"Ik heb heel veel jurken gepast samen met Erin, onze bruidsadviseur, en ik bleef maar terugkeren naar dezelfde jurk, Melissa," zegt Jenna. “Na een paar uur aarzelde ik nog steeds, maar op weg naar buiten zag ik een andere jurk voor het raam. Het had toevallig mijn naam, Jenna. Mijn naam is niet gemakkelijk te vinden, dus ik moest hem passen! Ik nam beide jurken Jenna en Melissa mee en ging weer de paskamer in en we hadden het geluk dat Erin mij weer mocht helpen! Ze was briljant en heel eerlijk over wat bij mij paste. Uiteindelijk, met de hulp van Erin en mijn moeder, koos ik uiteindelijk voor de jurk Melissa. Ik had niet gelukkiger kunnen zijn! Mijn jurk werd gestyled met een donzige cape gemaakt door mijn oma, die coupeuse is. "

bride getting ready for wedding

Een locatie kiezen

Jenna en Andrew trouwden in Orchardleigh House, in de buurt van Frome. "De locatie was een vrij gemakkelijke beslissing", zegt ze. “We hebben een paar huwelijksbrochures bekeken en een aantal plaatsen bezocht. Mijn man werd verliefd op de een terwijl ik verliefd werd op een andere locatie, dus ik bezocht beide een week later alleen en liep langs de binnenkant en buitenkant van elke locatie. Bij de tweede bezichtiging gaf ik de voorkeur aan de keuze van de echtgenoot, Orchardleigh, omdat ik daar een betere connectie voelde. "

De Grote Dag

Het stel trouwde op vrijdag 21 februari 2020. "We hadden veel verschillende soorten muziek", zegt Jenna. "Ik liep naar het altaar op het nummer‘ A Thousand Years 'van Christina Perri en ons uitgangsnummer was' Love Story 'van Taylor Swift. Onze eerste dans was 'Never Seen Anything' van The Script. Mijn vader bracht me door het gangpad en zorgde ervoor dat ik niet van de trap viel. Hoewel, als ik dat had gedaan, hij zeker met me mee zou zijn gegaan, want ik viel op geen enkele manier alleen! Het was een heerlijke zonnige dag voor de tijd van het jaar, met mooie wolken die er geweldig uitzagen op de foto's. "

Rustiek En Milieuvriendelijk

"Ik ben niet erg traditioneel, dus ons thema was een beetje anders", zegt Jenna. “Mijn man heeft het aan mij overgelaten en iedereen vertelde me dat mijn idee nooit zou werken. Laten we zeggen dat ik ze die dag ongelijk heb bewezen! Het was een rustiek, milieuvriendelijk thema. We gebruikten zo min mogelijk plastic en hadden gerecyclede en tweedehands artikelen. Ik versierde glazen potten met jute voor de tafels en zette er kaarsen in. We hadden jute slingers, tweedehands kerstverlichting en rieten manden voor kaarten en cadeautjes. Er waren ook pallets voor onze servicevolgorde en zitplaatsen. "

Superheld Stijl

"Iedereen zei dat het niet zou werken, maar ons tafelthema was Superhelden", zegt Jenna. 'Niet iets dat je normaal gesproken zou bedenken voor een bruiloft! Elke tafel had een andere naam of groep. Mijn fantastische bloemist ontwierp een bloemstuk voor elke tafel, gebaseerd op de naam van de tafel. Mijn bovenste tafel was bijvoorbeeld Guardians of the Galaxy. Ze onderzocht elke tafel, dus de bloemen kwamen overeen met het kleurenschema en creëerde zelfs tokens voor in de bloemen. In de bovenste tafel bloemen was er een baby Groot, een mixtape en zelfs een koptelefoon. Ze heeft geweldig werk geleverd! Toen de mensen die zeiden dat het niet zou werken het zagen, complimenteerden ze me! Ze konden niet geloven hoezeer mijn gekke idee werkte en goed aansloot bij de rustieke elementen. Mijn fotograaf nam foto's van elk middelpunt, zodat we ze allemaal konden onthouden. " rustic wedding day

Mijn beste tips ...

"Ga voor wat je wilt, niet voor wat anderen willen", zegt Jenna. 'Als je een idee hebt, ga ervoor. Praat ook met je bloemist, ze willen meestal een uitdaging! "

Jenna’s Dream team

Fotograaf: Adam Barnard (adambarnardphotography.co.uk)

Evenementenlocatie: Orchardleigh Estate (orchardleigh.net)

Bloemist: Tina- Evergreen Floral Design (evergreenfloral.co.uk)

Taart: Michele Jones - Icing on the Cake (icingonthecake.me.uk)

Make -up: Gemma Avent (facebook.com/Make-up-by-Gemma-Avent)

Haar: Lynz - Creations Studio (creationsstudio.co.uk)