Bruid en bruidegom lopen door confetti gegooid door hun bruiloftsgasten
Sarah en Josh ontmoetten elkaar in november 2019. “We hadden een match op Hinge, maar dat had nooit gemoeten!” zegt Sarah. “We hadden allebei een straal van 10 mijl ingesteld, maar ik zat in Manchester en hij in Nottingham. Op de een of andere manier matchten we en het was voorbestemd.”
Bruid staart uit het raam in haar off the shoulder trouwjurk

“Onze eerste date was in Nottingham, we hebben heerlijk gegeten en glühwein gedronken op de kerstmarkten. Het voelde perfect, alsof we elkaar al eeuwig kenden. Uiteindelijk gingen we na drieënhalve maand samenwonen in Manchester en Josh is nooit meer teruggegaan naar Nottingham.”

Bruid en bruidegom lopen lachend langs na hun ceremonie

Een verrassingsaanzoek

Het stel verloofde zich op 30 november 2021, op hun tweejarig jubileum. “Het was een dinsdagavond en ik had het echt niet verwacht,” zegt Sarah. “Ik kwam thuis van mijn werk en Josh wachtte me op. Hij zei dat hij me meenam naar 20 Stories (een prachtig restaurant in Manchester), maar voordat ik een outfit ging uitkiezen, had hij er al iets bij. Toen ging hij op één knie en vroeg me ten huwelijk! We huilden allebei. Het was het beste gevoel ooit. Niets had ooit zo goed gevoeld.”

Bruid en bruidegom lachen op straat in Manchester

Winkelen voor de jurk

Sarah bezocht de Bolton-winkel van WED2B om haar droomjurk te vinden. “Verschillende vriendinnen kochten hun jurk bij WED2B en raadden het aan,” zegt Sarah.

"Het was zo'n leuke ervaring en ik denk dat het echt een voordeel is dat ik jurken kon passen in mijn maat, in plaats van vastgespeld te worden in te grote jurken of in jurken gepropt worden die te klein zijn. Ik had de beste tijd met mijn moeder, zus en schoonmoeder. De derde jurk die ik paste was 'The One'. Zowie hielp ons en zij was gewoon geweldig."

Bruid en bruidegom kussen terwijl een bus voorbij raast
Sarah koos voor de Freda. “Het was perfect,” zegt ze. “Ik ben gek op de prinsessenmouwen, de kraaltjes, maar ook van de eenvoud en klasse. De knoopjes op de rug zijn ook prachtig. Het was mijn droomjurk.”
(Probeer voor vergelijkbare stijlen eens: Calo, Nataliya of Aamira)
Bruid en bruidegom poseren in het centrum van Manchester

Een huwelijk in een herenhuis in Manchester

“Ik wilde altijd al in het centrum van Manchester trouwen,” zegt Sarah. “Daar voel ik me thuis. Josh is architect en houdt van gebouwen, dus we wilden allebei graag foto’s in het centrum. We kozen voor King Street Townhouse. We waren onder de indruk van de luxe die het biedt. Het is een prachtig hotel midden in het centrum. Het was ook een vrij kleine locatie en we wilden een intiem herenhuis huwelijk. Het was perfect!”
Bruid en bruidegom lopen hand in hand door het centrum van Manchester.

De grote dag

“Ik verbleef de nacht ervoor in King Street Townhouse en toen ik wakker werd, ging ik met een paar vrienden naar het zwembad”, zegt Sarah. “Daarna heb ik ontbeten met mijn familie voordat ik naar mijn kamer ging om me klaar te maken met mijn bruidsmeisjes; mijn zus Zoë en mijn beste vriendin Abi. We deden ons eigen haar en make-up. Het was heel relaxt en zo leuk.”

Bruid en bruidegom poseren met hun huwelijksfeest

"Mijn vader liep met mij naar het altaar op 'Baby It's You' van London Grammar. Mijn vriendin Daisy zong Harvest Moon terwijl we tekenden, en mijn zwager las nog voor uit Pocahontas. We liepen naar buiten op 'The Love Within' van Bloc Party. Het meest bijzondere was het gezicht van Josh toen ik naar het altaar liep. We konden allebei niet geloven hoe gelukkig we waren dat we gingen trouwen!"

Bruid en bruidegom houden elkaars hand vast terwijl ze langs een weg lopen in Manchester

Fantastisch uitzicht

“Na de ceremonie werd er met confetti gegooid en gingen de gasten naar het terras met uitzicht over Manchester voor hapjes en een drankje,” zegt Sarah. “Ondertussen liepen Josh en ik door de stad om foto’s te maken. Daarna volgde een driegangendiner voordat onze avondgasten aankwamen. Onze eerste dans was ‘First Day of My Life’ van Bright Eyes, omdat dat het eerste nummer was dat Josh voor me speelde op zijn gitaar. We sloten af met een groot feest en een geweldige dj op het terras met uitzicht over de stad, we hebben de hele nacht gedanst!”

Bruid en bruidegom op het terras met hun bruidsmeisjes en bruidsjonkers

Een Manchester-thema

“We waande ons in het centrum van Manchester”, zegt Sarah. “De bruiloftgeschenkjes waren honingpotjes met de bij van Manchester erop, het kleurenpalet deze dag was groen en wit. Mijn bruidsmeisjes waren olijfgroen.”
Bruid en bruidegom op het terras met hun bruidsmeisjes en bruidsjonkers

“De gasten konden het eten kiezen en ‘s avonds was er een barbecue op het terras, wat heel bijzonder was. Ik maakte ook mijn eigen bruidstaart, dat waren 200 brownies voor de gasten om op te eten, maar ook om mee naar huis te nemen.”

Bruid en bruidegom omarmen het stadscentrum op hun trouwdag

De beste momenten...

“De ceremonie was enorm bijzonder om dit te vieren met al onze vrienden en familie,” zegt Sarah. “Het was echt geweldig.”

Bruid en bruidegom kussen tijdens hun huwelijksceremonie in een herenhuis

Mijn belangrijkste tip...

"Ga naar WED2B voor een trouwjurk," zegt Sarah. "Je hoeft er geen fortuin aan uit te geven! Als je kosten wilt besparen, neem dan een kleine dag en een grotere avond. En doe je haar en make-up zelf als dat kan."

Sarah en Josh's Dream Team

Fotograaf:Alex Lester at Studio Lester

Locatie en catering:King Street Townhouse

Trouwjurken: WED2B

Bloemist: Flower Lounge, Didsbury

Als je wilt dat wij je grote dag, zoals dit huwelijk in een herenhuis in Manchester, in de schijnwerpers zetten, klik dan hier om je verhaal en foto’s met ons te delen en wij nemen contact met jou op. Jouw dichtstbijzijnde WED2B is dichterbij dan je denkt, klik hier voor meer informatie over WED2B’s bruidswinkels.