Victoria en Stuart ontmoetten elkaar voor het eerst in een pub in Yarm, Teesside, na chatten op een datingsite. "We hebben elkaar daarna een paar keer ontmoet en toen hadden we een echte eerste date, namelijk een weekendje weg naar Edinburgh," zegt Victoria.

De grote vraag...

Het stel verhuisde na minder dan een jaar samen naar Schotland. "We verhuisden naar Fife aan de oostkust van Schotland," zegt Victoria. "Stuart deed zijn aanzoek tijdens een dagje uit in een klein kustplaatsje genaamd Crail. We maakten een strandwandeling en hij zei gewoon hoeveel hij van me hield en vroeg me ten huwelijk. Daarna gaf hij me de mooiste verlovingsring!"

Victoria en Stuart met hun bruidsmeisjes voor hun buitenhuwelijk

Een droomjurk

"In 2018 bezocht ik voor het eerst de winkel van WED2B in Middlesbrough," zegt Victoria. "Ik ging met mijn bruidsmeisje en mijn kleedster was een meisje waarmee ik naar school ging, dus de ervaring was geweldig. Toen werd ik zwanger in januari 2019, na wat vruchtbaarheids problemen. Dus ging ik met mijn schoonzus terug naar WED2B, zocht drie jurken uit en kwam uit bij Blair, de eerste die ik paste. Wow, wat een jurk was dat! Ik was zes maanden zwanger op mijn trouwdag en hij paste perfect bij mijn buik. Ik voelde me zo zelfverzekerd."

Victoria met haar bruidsmeisjes voor hun buitenhuwelijk

De perfecte trouwlocatie in de open lucht

Het paar koos de schuur van High House Farm Brewery in Northumberland voor hun ceremonie. "Ik had gezocht naar trouwlocaties in de open lucht in Engeland, wat moeilijk is omdat je met een vergunning moet trouwen," zegt Victoria. "Ik heb alleen deze ene locatie bekeken, maar ik wist meteen dat dit de plek was waar ik met mijn beste vriend zou trouwen. We zijn getrouwd op 6 juli 2019 en het was de meest magische dag."

Victoria en Stuart's buiten trouwlocatie

Een dag met gemengde emoties

"Mijn trouwdag was enigszins bitterzoet, omdat ik mijn moeder in februari had verloren, na een zeer korte strijd met kanker," zegt Victoria. "Ik had me altijd voorgesteld dat mijn moeder bij me zou zijn op mijn grote dag, maar helaas mocht dat niet zo zijn. Mijn ochtend begon met mijn bruidsmeisjes in het Close House Hotel in Newcastle. Omdat ik zwanger was, kon ik natuurlijk geen champagne drinken, maar we dronken allemaal onze alcoholvrije bubbels terwijl we ons haar en onze make-up lieten doen. Mijn broer bracht ons vervolgens naar de locatie en ik herinner me dat ik de baby voelde schoppen en mijn hart ging tekeer. Ik denk dat hij wist dat ik nerveus was!"

Victoria en Stuart trouwen in hun openlucht trouwlocatie

Een bijzondere ceremonie

"We ontmoetten de ambtenaar van de burgerlijke stand toen we aankwamen en toen was het tijd om door het gangpad te lopen," zegt Victoria. "Mijn bruidsmeisjes liepen eerst naar beneden op een Schots liedje. Ik kwam boven aan het gangpad en hield me vast aan de arm van mijn vader. Sinds ik klein was droomde ik ervan dat hij me zou weggeven. Ik keek één keer naar mijn toekomstige man, in zijn kilt, en ik voelde een golf van geluk over me heen komen. Het enige wat ik hoorde toen ik door het gangpad liep was 'Ooh' en 'Ahh' en een paar mensen die huilden. We hadden als gezin een moeilijk jaar achter de rug, dus ik denk dat het op deze feestelijke dag echt opviel dat mam er niet bij was. We wisselden onze geloften uit, toen kuste Stuart zijn bruid en dat was het. Ik was Mrs Dunbar! Ik voelde me op de top van de wereld."

Victoria en Stuart vieren hun bruiloft in de open lucht.

Een lach en een traan

Daarna ontmoette het bruidspaar hun gasten op de binnenplaats om te genieten van ijskoude Buck's Fizz en jus d'orange. "Vanaf daar hadden we speeches van mijn man, mijn vader, mijzelf, mijn bruidsmeisje en de getuige," zegt Victoria. "We hebben gelachen en gehuild. Het was prachtig. Daarna werd het varken aan het spit geserveerd en dineerden we allemaal koninklijk. Later was er thee, koffie en gebak en had iedereen tijd om zich te mengen en bij te praten."

Victoria knuffelt een gast op haar buitenhuwelijk

Een stijlvolle bruiloft in de open lucht

"Mijn thema was DIY," zegt Victoria. "De schuur was prachtig zoals hij was en ik wilde er niets aan afdoen, dus hielden we het minimaal. Er waren jute lopers en jeneverflessen gevuld met kunstbloemen in roze en paarse tinten. We hadden ook gors, waxinelichtjes en slingers met kwastjes. Onze bruidstaart was een naked taart van drie lagen met vanilleglazuur en kunstbloemen. Er was ook een taarttopper met de tekst 'Tale as old as time' uit Beauty and the Beast."

Victoria in een veld met haar baby bump op haar outdoor bruiloft

De hele nacht dansen

"Later was het tijd om de taart aan te snijden en onze eerste dans," zegt Victoria. "Het was een langzame dans, alleen mijn man en ik en mijn babybuikje. We dansten op 'Turning Pages' uit de film Twilight. Het is een heel emotioneel nummer voor mij, maar ik kon het bij elkaar houden. De band stelde ons voor als Mr en Mrs Dunbar en toen kregen ze iedereen mee. Er werd veel gedanst en plezier gemaakt tot de avond ten einde liep. Het was magisch."

Victoria en Stuart op hun buitenhuwelijk

Zoveel hoogtepunten

"Mijn hoogtepunt was simpelweg het trouwen met de man die de afgelopen vier jaar mijn absolute rots in de branding was," zegt Victoria. "Zijn steun tijdens het verlies van mijn moeder zal ik nooit vergeten. Hij is echt mijn prins op het witte paard.”

Victoria en Stuart aan hun hoofdtafel op hun buitenhuwelijk

Mijn beste tips...

"Geniet van elk moment," zegt Victoria. "Wees niet nerveus als je door het gangpad loopt, kijk gewoon naar je toekomstige echtgenoot. Het is een geweldig gevoel om dat oogcontact te krijgen. Omarm alles ook, want het is zo snel voorbij. En maak je bruiloft je eigen, stop je persoonlijkheid erin. Mensen merken echt de kleine details op.”

Bloemen V & S borden op hun buiten bruiloft

Victoria’s Dream Team:

Fotografen: From The Smiths (fromthesmithsphotography.co.uk)

Buiten trouwlocatie: High House Farm Brewery (highhousefarmbrewery.co.uk)

Bloemist: Liga Asere (facebook.com/LigaAsereFloralStylist)

bruidstaart: Andrea Monaco (weddingcakesmiddlesbrough.co.uk)

Makeup: Aimee Akbar (aimeeakbar.co.uk)

Haarstylist: Chloe Brown, a senior hairstylist at Tate Hair Salon (tatehairsalon.co.uk)

Als je ook jullie grote dag net als een van onze bruidsparen wilt laten zien, klik dan hier om jullie verhaal en foto's met ons te delen en wij nemen contact met je op.