Bruid Jade met haar bruidsmeisjes en bloemenmeisjes

Jade en Gregory ontmoetten elkaar 15 jaar geleden voor het eerst. "Een vriend van mij stelde me voor aan Greg," zegt Jade. "Hij was een typische jongen en hij wist dat ik hem leuk vond. In de daaropvolgende 15 jaar bouwden we onze relatie op, kregen we ons eerste kind op jonge leeftijd en daarna nog twee kinderen."

"We wisten dat we wilden dat onze kinderen aanwezig zouden zijn op onze bruiloft, dus het was perfect om te trouwen met onze kinderen aan onze zijde. De toespraken die onze kinderen hielden zullen ons voor altijd bijblijven."

Bruid in haar off the shoulder trouwjurk

Een rustig aanzoek

Greg deed het aanzoek 10 jaar nadat het stel elkaar voor het eerst ontmoette. "We stelden de bruiloft altijd uit, want wanneer is het ooit het juiste moment?" zegt Jade. "Maar we gingen door en boekten de datum, waar we zo blij mee zijn!"" Greg deed zijn aanzoek in 2016, thuis. "Hij hield het rustig, omdat hij zo nerveus was. Toen hij me vroeg, waren we zo opgewonden! Ik kon niet stoppen met kijken naar mijn ring, en kon niet geloven dat ik op een dag in de toekomst niet alleen zijn jeugdliefde zou zijn, maar ook zijn vrouw, voor altijd en eeuwig."

Bruid loopt door het gangpad met haar zoon

Winkelen voor de jurk

"Mijn ervaring met WED2B was geweldig", zegt Jade. "Ik heb een spinale aandoening, dus ik ging oorspronkelijk naar de winkel in Milton Keynes en vond daar mijn droomjurk. Een jaar later ging ik echter voor een jurk passen en ik kon er niet in. Ik was er helemaal kapot van, maar de klantenservice en de winkel in Chesham slaagden erin mijn jurk te ruilen."

"Het personeel gaf me het gevoel dat ik een prinses was en nam al mijn zorgen weg, slechts vier weken voor de bruiloft. Ik kan ze niet genoeg bedanken voor het feit dat ze meer deden dan alleen maar luisteren en me hielpen mijn droomjurk te vinden. De jurk die ik koos was compleet het tegenovergestelde van de jurk die ik eerder had. Maar ik vond het prachtig en voelde me als een sprookjesprinses."

Bruidegom die de bruidsring omdoet

Jade koos voor Ally. "Ik wilde iets dat mijn armen bedekte, maar wilde toch een beetje op boho geïnspireerde jurk," zegt ze. "Ally liet me voelen als een echte Disney-prinses. De details en het lijfje waren alles wat ik wilde en meer. De kanten armen waren ook perfect en het paste allemaal bij mijn haarstuk, sluier en accessoires."

(Probeer voor vergelijkbare stijlen Nataliya, Elowen of Finch)

Bruid en bruidegom kussen op hun trouwlocatie in het provinciehuis

Een gemeentehuis trouwlocatie

Het paar trouwde op 24 juni 2022. "We hadden een Hertford County Hall bruiloft, omdat ik weinig mensen kende die daar getrouwd waren," zegt Jade. "De bogen zijn een enorm statement en zodra ik ze zag, wist ik dat ik hier met mijn beste vriend wilde trouwen. We stelden ons foto's voor onder de bogen, met al onze dierbaren erbij. Onze receptie was in The Forum, Stevenage. Het voldeed aan alles wat we wilden, zoals de grootte en het entertainment."

Bruid en bruidegom poseren buiten hun trouwlocatie

De grote dag

"We maakten ons 's ochtends klaar en ik bracht de tijd door met mijn moeder, tweelingzus (bruidsmeisje), mijn bruidsmeisjes en mijn dochters die mijn bloemenmeisjes waren," zegt Jade. "Het weer was bewolkt, typisch voor de hittegolf van de week ervoor!"

Bruid en bruidegom lopen door confetti

"Mijn zoon Harley liep me naar het altaar. Hij was de enige speciale jongen die ik aan zijn papa wilde geven. We liepen binnen op 'Why I Love You' van Major. Onze kinderen, Myah, Evie en Harley lazen 'Love is' voor. Het voorlezen en de aankondiging dat we nu man en vrouw waren, waren onze favoriete momenten."

Bruid en bruidegom houden elkaars hand vast op hun trouwlocatie in het provinciehuis

Let’s party!

Na de ceremonie reisde iedereen naar de receptie in een vintage dubbeldekker bus. "We werden verwelkomd door het personeel dat drankjes, cake en gepersonaliseerde koekjes serveerde," zegt Jade

Bruid en bruidegom kussen

"We wilden allebei een ander eerste dansnummer. Ik hield van 'Perfect' van Ed Sheeran en Greg wilde 'Falling in Love With You' van UB40. Uiteindelijk konden we niet beslissen dus voegden we de twee nummers samen, waarbij de coupletten steeds wisselden. Dit paste perfect als tekst op onze relatie, vooral omdat we jeugdliefdes zijn."

Groene dubbeldekkerbus van bruid en bruidegom

Blush pink, sage en roségoud

"Ons thema was blush pink, sage en rosegoud," zegt Jade. "We hadden roségouden sjerpen op stoelen met blushblaadjes en paillettenlopers. Onze hoge middenstukken hadden lichtjes in de basis met groen en roze bloemen. We serveerden koekjes, cake, hapjes, broodjes, een kaasplankje en een uitgebreid buffet."

Bruid en bruidegom poseren voor hun dubbeldekker bus

"Onze bruidstaart van drie lagen, met bloemen op elke laag en afgewerkt met onze naam in het glazuur, gemaakt door onze lieve buurvrouw als huwelijkscadeau", zegt Jade. "De taart stond op een bloembord centraal op onze dansvloer."

Bruid en bruidegom poseren voor hun trouwfoto's

"De geschenken waren Love Heart-snoepjes en er was ook een leuk fotohokje. Bovendien hadden we een LED-dansvloer, een DJ, een magische spiegel en een chocoladefontein. Er waren ook 'Mr & Mrs' Iight-up letters, bloesembomen en een snoepkar die het perfect afmaakten. Ik personaliseerde alle kleine bordjes, welkomstborden en alle stukjes, zoals hangers, glazen en de afwerking, tijdens het afsluiten."

Bruid en bruidegoms naakte bruidstaart

De leukste stukjes...

"De meest memorabele delen van de dag waren het klaarmaken met mijn meisjes en het zien van mijn zoon die op me wachtte om samen met hem de ceremonie binnen te lopen," zegt Jade. "En, natuurlijk, trouwen met mijn beste vriend, onze receptie entree maken en feesten met mijn naasten."

Bruid en bruidegom poseren met hun kinderen voor een bloemenmuur

Mijn beste tips...

"Neem de tijd om je kinderen te vertellen hoe trots je op ze bent en hoeveel geluk je hebt dat ze aan je zijde staan," zegt Jade. "Stress niet. Er gaan dingen mis, maar mensen merken dat niet. Heb je moeite om in je jurk te komen? Sta rechtop en duw je schouders naar achteren. Dat verandert alles!"

Bruid en bruidegom die hun bruidstaart aansnijden

Jade en Gregory's Dream Team

Fotograaf: Absolute Photo UK

Receptie: The Forum, Stevenage 

County Hall trouwlocatie: Hertford County Hall 

Trouwjurken : WED2B

Kostuum: Marc Darcy

Traiteur: TJ’s Cafe 

Entertainment: No1 Photobooth 

Weddingplanner: Surj at Events Management Team

Haarstylist: Charlotte Day

Bruid danst met haar dochter

Als je wil dat wij jouw grote dag, zoals dit huwelijk in het provinciehuis, in de schijnwerpers zetten, klik dan hier om jouw verhaal en foto's met ons te delen en wij nemen contact met je op. Jouw dichtstbijzijnde WED2B winkel is dichterbij dan je denkt, klik hier voor meer details over de bruidswinkels van WED2B.