Maz en Andy poseren in de ruïnes op hun trouwlocatie

Maz en Andy leerden elkaar kennen toen ze allebei op de universiteit zaten in Noord-Ierland. “Ik kom oorspronkelijk uit Londen, terwijl Andy uit Kilkeel in Noord-Ierland komt,” zegt Maz.

"Onze paden kruisten elkaar vele malen via gemeenschappelijke vrienden, waaronder op Halloween in 2012, toen Andy verkleed was als een Tetris-blok. Gedurende onze hele universiteitsjaren stond hij vanaf dat moment bekend als 'Tetris'."

Maz laat haar Mermaid wed2b trouwjurk vastmaken door haar bruidsmeisje

“Pas in ons laatste jaar in 2015 liep ik ‘Tetris’ tegen het lijf tijdens een avondje uit”, zegt Maz. “We stopten niet met praten en het was toen dat hij gewoon Andy werd. Hij gleed de dag erna in mijn Facebook DM’s en de rest is geschiedenis. Onze eerste date was een paar weken later op Goede Vrijdag (een zeer Goede Vrijdag in mijn ogen!). We gingen naar een plaatselijke bar om wat te drinken. We waren allebei nerveus, maar de gesprekken en het lachen hielden de hele avond niet op.”

Maz lacht met haar bruidsmeisjes terwijl ze probeert in haar kanten bruidsjurk te komen.

Een verrassend aanzoek aan zee

Het stel verloofde zich op 21 oktober 2021 op Portstewart Strand, na zeven jaar samenzijn. “Een van onze allereerste afspraakjes was een tochtje langs de noordkust,” zegt Maz. “We eindigden urenlang op een zandduin op Portstewart Strand te kletsen, dus het was heerlijk dat hij me daar mee naartoe nam om het aanzoek te doen.”
De trouwzaal van Maz en Andy met een orkest dat speelt voor hun gasten.
MAz en Andy's huwelijksorkest speelt voor hun huwelijksceremonie.

“Het was de laatste dag van onze vakantie, en Andy stelde voor om naar het Strand te gaan voor een kopje koffie. Ik werd achterdochtig toen hij heel gericht op zoek ging naar een heel specifiek duin en ook extreem stil werd toen we eenmaal zaten. Hij bleef glimlachen en in zichzelf lachen, maar ik dacht niet dat hij een aanzoek ging doen. Hij ging toen lachend op één knie zitten. Toen begon ik te lachen en vergat ja te zeggen! Dus zei ik ja en toen huilde ik. Daarna zaten we daar nog een tijdje en vroeg ik hem hoe hij aan de ring was gekomen, wanneer hij hem had gekregen, of hij mijn ouders had gevraagd, enzovoort.”

Maz loopt door het gangpad met haar vader...

Trouwjurken Belfast

“Mijn vriendin is vorig jaar getrouwd in een WED2B jurk en had het aan mij aanbevolen,” zegt Maz. “Omdat ik in NI woon en mijn familie in Londen, moest ik georganiseerd zijn toen we trouwjurken Belfast zochten, zodat we niet heen en weer vlogen.”

"WED2B was de tweede plek waar we naartoe gingen en we vonden het perfect. We waren Rachel's eerste klanten en ze was geweldig. Het hele proces was top. Ik ben niet de meest zelfverzekerde persoon, dus jurken passen was mijn ergste nachtmerrie. Ik was zenuwachtig, maar het hele team stelde ons op gemak. Zodra ze de sluier omdeed, huilde ik. Ik vond het beleid van vier jurken ook goed, want meer zou ik ook niet getrokken hebben!"

ACHTERBEELD VAN Maz en Andy staande tijdens hun huwelijksceremonie

Maz koos voor Annette. “De details op de rug zijn prachtig en de Silhouette is zo flatterend,” zegt Maz. “Het materiaal is ook prachtig en ziet er veel duurder uit dan het was. Ik wilde iets eenvoudigs, klassieks en tijdloos.” Kijk voor vergelijkbare stijlen eens naar; Gisella, Frankie en Domenica.

Close-up foto van Maz die naar Andy lacht terwijl ze haar mooie roze trouwboeket vasthoudt.

Een locatie aan zee

Het stel trouwde op 8 juli 2022 in Orange Tree House in Greyabbey. “Het is een locatie die ik jaren geleden zag en die ik volgde op sociale media”, zegt Maz. “Ik hield van het rustieke gevoel en het feit dat het aan zee ligt, want dat is onze gelukkige plek. Ik wist toen we trouwden dat dit de plek voor ons was, en Andy hoefde niet te overtuigen om mee te doen. Zodra we binnenkwamen, kregen we allebei zo’n ongelooflijk gevoel en het personeel was zo vriendelijk en behulpzaam. We voelden meteen dat we hen konden vertrouwen.”

Maz en Andy lopen terug het gangpad op met hun bruiloftsgasten die lachen en klappen.

De grote dag

“Ik maakte me klaar in Greyabbey in een AirBnB met mijn moeder, zus en beste vrienden en we hadden Buck’s Fizz, croissants, aardbeien en een throwback playlist op Spotify,” zegt Maz. “Het was zo rustig en toch de beste sfeer ooit, we waren allemaal aan het feesten. Het weer was grijs en bewolkt, maar droog, wat nooit vanzelfsprekend is voor een Ierse zomer!”
Close up beeld van Maz glimlachend met bruidsboeketten die dicht bij haar gezicht worden gehouden.

“Mijn vader liep me naar het altaar. We hadden een strijkkwartet voor de ceremonie die ‘Can’t Help Falling In Love With You’ speelde toen ik binnenkwam. Andy’s zus las voor uit de Bijbel en mijn zus las ‘I Love You’ van Roy Croft. Het meest bijzondere moment was het zien van Andy aan het einde van het gangpad.”

Maz en Andy poseren voor een boog op het terrein van hun trouwlocatie. Maz en Andy staan achter elkaar terwijl ze elkaar aankijken en poseren voor een poort.

De afterparty

“Na de ceremonie hadden we drankjes en hapjes, hadden we wat tijd om met de gasten te praten en daarna gingen we met het bruidsgezelschap foto’s maken in de abbey,” zegt Maz. “Onze eerste dans was op ‘Beyond’ van Leon Bridges. De tekst raakte ons echt en we hielden allebei van het nummer.”

Maz en Andy poseren voor foto's met hun bruidsmeisjes en bruidsjonkers.
Maz en Andy poseren op het terrein van hun trouwlocatie met hun bruidsmeisjes en bruidsjonkers.

Mooi in roze

“We hadden niet echt een thema op zich, maar ik hou van roze, dus we hadden veel roze op de dag,” zegt Maz. “Mijn vriendin Anna, die een bedrijf heeft dat bruiloften organiseert, deed onze bloemen en ik liet haar haar gang gaan met mijn ‘roze’ opdracht. Onze plaatsnamen waren gepersonaliseerde Love Hearts en onze geschenken waren krasloten. Die hadden we eerder op een bruiloft gezien en het is een goede ijsbreker. We hadden ‘s avonds ook een dj die geweldig was.”

Maz en Andy lopen op het strand met hun bruiloft gasten gooien confetti
Maz houdt haar boeket vast en poseert met haar ouders met het strand op de achtergrond

De beste dingen...

“De ceremonie was geweldig en het strijkkwartet gaf een mooi tintje,” zegt Maz. “Ik hield van de speeches, het strand in de avond, de abbey en de ceremonie. Ze waren allemaal zo speciaal en betekenden ook dat we tijd hadden met het bruidsgezelschap, weg van iedereen, om gewoon lol te maken.”

Maz und Andy posieren mit einigen ihrer Familienmitglieder und Freunde

Mijn beste tips...

"Maak zeker tijd voor jullie tweeën op de dag zelf. Wij hadden een sweetheart table voor het diner, wat ik zeker zou aanraden. Het betekende dat we samen konden eten, zodat we ons 's avonds konden ontspannen en niet het gevoel hadden dat we elkaar de hele dag niet hadden gezien."

Maz en Andy houden elkaars hand vast en lachen terwijl ze poseren op het strand. Maz en Andy's tafelschikking voor hun huwelijksreceptie

“Pak de avond ervoor ook een tas in met alle benodigdheden voor de dag – pleisters, deodorant, blarenpleisters, haarborstel enzovoort – en laat een van je bruidsmeisjes erop letten. Neem ook een moment voor jezelf om alles in je op te nemen. Elke keer dat je een kamer binnenloopt, neem je vijf tot tien seconden de tijd om alles in je op te nemen en je te herinneren hoe je je op dat moment voelde.”

Maz en Andy snijden hun bruidstaart aan tijdens hun huwelijk

“Geef het geld uit waar het belangrijk voor je is en spaar waar het kan. Een strijkkwartet was iets waar ik altijd al van gedroomd had, dus ik dacht er geen twee keer over na om er geld aan uit te geven. We hadden geen van beiden de hele dag onze telefoon bij ons, dus gaven we ook voorrang aan een fotograaf, want dat zijn de enige herinneringen die we aan de dag hebben. Ik deed alle tafeldecoraties, uitnodigingen, tafelschikking, orde van dienst en tafeldecoraties zelf. Ik gebruikte sjablonen die ik online had gevonden en bracht ze naar een plaatselijke drukkerij. Het was echt leuk om er creatief mee bezig te zijn.”

Maz en Andy omhelzen en glimlachen terwijl ze poseren voor foto's op het strand tijdens hun huwelijk

Maz en Andy's Dream Team

Fotograaf: Treasure & Heart Photography

Locatie en catering: Orange Tree House

Trouwjurken: WED2B

Bloemist: Blooming Events NI

Visagist: Anna McConnell Make Up 

Haar: Bespoke Bridal Hair

Taart: Sugar Lane Artisan Cakes

Dj: DJ Ryan A

Wenn Sie möchten, dass wir über Ihren großen Tag berichten, so wie über diese lustige Hochzeit, dann klicken Sie bitte hier, um uns Ihre Geschichte und Ihre Fotos mitzuteilen, und wir werden uns bei Ihnen melden. Ihr nächster WED2B ist näher als Sie denken. Klicken Sie hier, um die nächstgelegenen Brautkleider Belfast zu finden und hier, was Sie bei Ihrem Besuch erwartet.