Georgina en Scott ontmoetten elkaar in een plaatselijk verzorgingstehuis waar ze allebei werkten. "Het klikte meteen tussen ons," zegt Georgina. "We hebben onvergetelijk gelachen en ik wist dat hij speciaal was, ik besefte alleen nog niet hoe speciaal! Toen ik een nieuwe baan kreeg, hadden we minder contact totdat we elkaar via de sociale media begonnen te spreken. Ik was absoluut blij om weer contact te hebben en na verloop van tijd vroeg Scott me mee uit. Ik was nog nooit op een date geweest, maar deze keer ging ik zeker mee! Hij nam me mee naar een prachtig restaurant voor een diner en drankjes en daarna gingen we terug voor koffie. Ik kon geen genoeg van hem krijgen!"

Een prachtig aanzoek

“We were on holiday in Salou, in Spain, and decided to visit Barcelona for the day,” says Georgina. “While we were there we hiked up a mountain to "We waren op vakantie in Salou, in Spanje, en besloten een dagje naar Barcelona te gaan," vertelt Georgina. "Terwijl we daar waren, zijn we een berg opgewandeld om het uitzicht op de top te bekijken. Voordat we vertrokken, bond Scott een capuchon om zijn middel en ik bleef maar tegen hem zeggen dat hij die niet nodig had. Het was een kokende dag! Scott hield vol dat hij het misschien koud zou krijgen op de top, maar ik wist niet dat de ring in zijn zak zat! We bereikten de top en het was adembenemend. Ik draaide me weg van Scott om het uitzicht te bewonderen en toen ik me omdraaide zat hij op één knie en vroeg me ten huwelijk! Ik kon het niet geloven, het was zo emotioneel. Het was 24 juli 2017, Scott's verjaardag, wat het nog specialer maakte."

Winkelen voor de jurk

Georgina vond haar jurk in de Shirley-winkel van WED2B. "De verscheidenheid aan jurken was verbazingwekkend," zegt ze. "De hele ervaring heeft me versteld doen staan. Het personeel was vriendelijk, meegaand en zo blij om het te vieren toen ik mijn jurk had gevonden. Ik koos Sawyer en ik was er meteen weg van. Ik hield van de details en de achterkant van de jurk was de winnaar voor mij. Toen ik hem paste wilde ik hem gewoon aanhouden, dus dit was absoluut The One!"

Trouwen in het buitenland

Het koppel koos Mexico voor hun grote dag. "Ons hotel, Riu Cancun, was fantastisch en we waren helemaal in de wolken met de hele locatie," zegt Georgina. "Trouwen in het buitenland was iets wat ik altijd al wilde, maar Scott wilde graag een traditioneel kerkelijk huwelijk. Na veel overtuigingskracht ging Scott overstag en kozen we voor Mexico."

Volop zon

Het stel trouwde op 23 maart 2019 aan het strand. "Het was perfect," zegt Georgina. "Ik liep door het gangpad, arm in arm met mijn vader, op 'Perfect' van Ed Sheeran. Ik voel me nog steeds emotioneel als ik dit bijna een jaar later hoor. Het was een van Mexico's heetste dagen en om 12 uur 's middags was het meer dan 30 graden! Na de ceremonie hadden we tijd met onze prachtige fotograaf en gingen we zeilen op een privéjacht, waar we genoten van een BBQ en drankjes terwijl we naar de zonsondergang keken. Het was allemaal perfect en had niet beter kunnen verlopen."

Plezier, lachen en speciale momenten

"Op onze bruidstaart, een prachtige witte biscuit van twee lagen, stond een eerbetoon aan onze twee speciale huisdieren thuis," zegt Georgina. "Na de heerlijke maaltijd gaven we huwelijksgeschenken aan onze familie en ook aan elkaar. Scott kreeg voor mij een gepersonaliseerd verhalenboek van onze reis. We hebben alleen maar gelachen, het was onbetaalbaar! Het grappigste moment was echter tijdens onze huwelijksgeloften, toen de priester Scott 'Mr Goode' bleef noemen. We lachen er nog steeds om!"

Mijn beste tips...

"Mijn enige advies zou zijn om niet te stressen", zegt Georgina. "Niet alles zal volgens plan verlopen (dat is heel normaal), maar doe gewoon mee en glimlach. Breng vooral twee minuten van elk uur van de grote dag door met je man. Probeer alles in je op te nemen want, geloof me, de mooiste dag van je leven vliegt absoluut voorbij!"

Georgina's Dream team

"Het hotel en de trouwafdeling van Riu Cancun (riu.com/nl/hotel/mexico) waren onwerkelijk. Ik heb mijn haar en make-up ook door de salon van het hotel laten doen, wat fantastisch was," zegt Georgina. "We regelden de bloemist toen we in Mexico waren en de displays waren zo mooi dat ik wat mee naar huis nam en liet conserveren in een glazen mal. We vonden onze fotograaf online, via sociale media, in Mexico en ook hij was fantastisch. Hij maakte geweldige foto's en was zo'n aardig persoon om bij onze dag te hebben. We houden nu nog steeds contact."

Als je in het buitenland gaat trouwen en jouw grote dag als een van onze echte bruiloften wilt hebben, klik dan hier om jouw verhaal en foto's met ons te delen en wij nemen contact met je op.